Wie is Sieraad met een Boodschap

Mijn naam is Marieke Kolman en met veel plezier ontwerp en maak ik de armbanden en kettingen van Sieraad met een Boodschap.Handgemaakt Nederlands Christelijkcm

De sieraden worden gemaakt van diverse materialen zoals leer, suède, aluminium, RVS, perspex, kralen etc. De tekst armbanden en hangers van Sieraad met een Boodschap zijn uniek door hun Nederlandse teksten. De armbanden worden op maat gemaakt waardoor deze voor u en een ander altijd persoonlijk zijn. Een deel van de armbanden van Sieraad met een Boodschap worden in elkaar gezet door de sieradengroep van Kunst Centrum Kijkoor.logo-1 Bij de ontwerpen van Sieraad met een Boodschap staat veiligheid voorop. Daardoor wordt er bv. bij de kralen armbanden naast elastiek ook gecoat staaldraad gebruikt en worden losse ringetjes dicht gesoldeerd. De hangers van Sieraad met een boodschap worden standaard met een ketting naar keuze geleverd.

De op de website afgebeelde kleuren kunnen variëren afhankelijk van de instelling van uw monitor of beeldscherm.

Wilt u de sieraden van Sieraad met een Boodschap in het echt bekijken of geen verzendkosten betalen loop dan eens binnen bij één van de verkooppunten.

Op de website genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De verzendkosten voor Nederland en België bedragen € 1,95.

Na ontvangst van betaling, worden de bestelde sieraden, mits het materiaal voorradig is, gemiddeld binnen vijf werkdagen verstuurd.

Mocht er onverhoopt schade ontstaan aan de armband of ketting, neem dan contact op met Sieraad met een Boodschap. Dit kan door middel van een email naar marieke@sieraadmeteenboodschap.nl. De meeste sieraden van Sieraad met een Boodschap kunnen worden gerepareerd en vermaakt tegen geringe kosten.

Met de aankoop van een armband of ketting doet u niet alleen uzelf of een ander een plezier, maar steunt u tevens een goed doel.

Van elk via internet verkocht sieraad gaat er 10% naar een goed doel.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het informatieformulier in de rechterkolom of via een email.

Reacties gesloten

  • KvK nr: 65051009 Sieraad met een Boodschap Tel.:06- 46 38 36 40