Workshop ‘Armband met een Boodschap’

worlshop pagina header2

Elke dag dat u uw ‘Armband met een Boodschap’ draagt, opent u de deur naar een andere mogelijkheid om het evangelie te delen. Soms is het moeilijk om een gesprek te beginnen. Wanneer u een ‘Armband met een Boodschap’ draagt, kunnen mensen u naar de betekenis vragen. Of, als u met een vriend bent, vraag hem/haar eens: “Heb je ooit eerder een armband als deze gezien?” Gebruik vervolgens de boodschap van de armband om samen door het evangelie te lopen en te vertellen wat Jezus in uw leven heeft gedaan.

Een workshop ‘Armband met een Boodschap’ maken kan bij u aan huis, in gemeente of club. Afhankelijk van de reisafstand is er al een workshop mogelijk vanaf 10 personen. Bij 16 personen of meer, komen we met z’n tweeën om de workshop te begeleiden. De workshop duurt ongeveer 1,5- 2 uur en is inclusief alle materiaalkosten, gebruik van gereedschap en BTW  (reiskosten in overleg). Wilt u een aangepaste workshop, bijvoorbeeld een armband gebaseerd op een bepaald thema? Neemt u dan contact met mij op.

Prijzen & mogelijkheden:

Workshop bij u aan huis of op uw locatie

Armband aan elastiek of draad-met-sluiting        10-15 pers. € 17,50 p.p.

                                                                                       16-35 pers. € 15,00 p.p.

Armband met dubbele draad met sluiting            10-15 pers. € 20,00 p.p.

                                                                                       16-35 pers. € 17,50 p.p.

Kinderfeestje bij u aan huis:

Een armband maken aan elastiek of draad met een sluiting. Voor meiden van 6 tot 12 jaar die binnen een straal van 20 km van Hilversum hun feestje vieren. 5-10 kinderen € 12,50 per kind.

 

Reacties gesloten

  • KvK nr: 65051009 Sieraad met een Boodschap Tel.:06- 46 38 36 40