Klantenservice

Betalen en verzenden
Retourneren bij ontvangst in ondeugdelijke staat
Retourneren bij annuleren van aankoop
Garantie
Aansprakelijkheid
Contactgegevens
Contactformulier

Betalen en verzenden

De op de website genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. U kunt betalen met iDEAL en Bancontact (voor België).

iDEAL: U kunt hier gebruik van maken wanneer u internetbankieren van ABN AMRO, SNS Bank, ING, Rabobank, ASN Bank, Regio Bank, Triodos Bank, Van Lanschot Bankiers, Knab of Bunq heeft.
Betalen via iDEAL gaat op dezelfde manier als internetbankieren. U heeft uw bankpas en identificatiemethode nodig. Aan betalen met iDEAL zijn geen extra kosten verbonden.

De bestelling wordt één á twee werkdagen na ontvangst betaling verzonden. Indien hier uitzonderingen op zijn wordt dit, vóór betaling, vermeld op de ‘checkout’ pagina. Sieraad met een Boodschap verzendt via PostNL en hanteert voor brievenbuspost binnen Nederland een verzendtarief van € 2,95 (naar België € 5,95), voor brievenbuspakketpost een verzendtarief van € 5,95 (naar België € 12,95) en voor pakketpost een verzendtarief van € 8,95 (naar België € 15,95). Alle sieraden worden met brievenbuspost of brievenbuspakketpost verzonden zodat u voor de ontvangst niet voor thuis hoeft te blijven. Een verzoek voor een spoedzending kunt u alleen via de email doen contact@sieraadmeteenboodschap.nl

Retourneren bij ontvangst in ondeugdelijke staat

Wanneer een product bij u niet in goede staat is ontvangen kunt u deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren en zal Sieraad met een Boodschap de retourkosten vergoeden.

Retourneren bij vermaken onjuiste maat

Wanneer u een sieraad in een onjuiste maat heeft besteld kan deze in sommige gevallen worden vermaakt. Het tarief voor het vermaken van een sieraad is € 5,95 incl. verzendkosten.

Retourneren bij annuleren van aankoop

Wanneer u een artikel bij Sieraad met een Boodschap aanschaft heeft u na ontvangst van dit artikel veertien dagen de tijd om te besluiten de aankoop te annuleren*.  Vanaf dat moment heeft u weer veertien dagen de tijd om het artikel terug te sturen.

Vervolgens betaalt Sieraad met een Boodschap binnen 14 dagen na het retour ontvangen van het artikel het aankoopbedrag terug.

De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor de koper. Sieraad met een Boodschap kan niet aansprakelijk worden gesteld voor het zoek raken van de zending. Graag ook de retourzending goed verpakken om beschadiging te voorkomen.

Wanneer u de aankoop annuleert dient u gebruik te maken van onderstaande brief ‘Ontbinding van een koop op afstand’. U kunt dit formulier downloaden en ingevuld emailen naar marieke@sieraadmeteenboodschap.nl.  Vervolgens ontvangt u per email de verzendinstructies conform u de aankoop dient te retourneren.

brief ontbinding van een koop op afstand

*OP = OP artikelen kunnen niet worden geruild of retour worden genomen. Combi-Deals, Bundel, Stapel en Set aanbiedingen kunnen alleen als geheel worden geannuleerd.

Garantie

Voor alle artikelen gelden de wettelijke garantievoorwaarden. Dat wil zeggen dat een garantietermijn geldt van 6 maanden vanaf de datum van aankoop.  Garantie geldt niet voor beschadigingen veroorzaakt door verkeerd gebruik en onachtzaamheid, ongevallen, krassen, blootstelling aan extreme temperaturen en UV-licht, zuren, water en normale slijtage. Voor sieraden adviseren wij u bovendien voorzichtig te zijn met het gebruik van parfums e.d.. De alcohol die in deze producten zit kan versnelde slijtage tot gevolg hebben.

Aansprakelijkheid

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade op lichamelijk of materieel / immaterieel vlak, die het gevolg zou zijn van verkeerd gebruik van de door ons verkochte artikelen.

Een Sieraad met een Boodschap is niet geschikt voor kinderen jonger dan 48 maanden vanwege de kleine onderdelen die verstikkingsgevaar opleveren. Een Sieraad met een Boodschap is geen speelgoed, houd het dus uit de buurt van baby’s en kleine kinderen!

Als je tekstuele artikelen of afbeeldingen op onze site ziet die vallen onder het auteursrecht of copy-rechten op berusten, meld dit dan via de e-mail en wij zorgen, indien aangetoond, dat dit artikel direct wordt verwijderd van onze site. De rechten voor het gebruik van de teksten voor de ‘Wikkel met een Lied’ armbanden worden afgedragen aan de daarvoor gerechtigde uitgeverijen.

Contactgegevens

Sieraad met een Boodschap
Kometenstraat 85
1223 CH  Hilversum
tel: 06- 46 38 36 40
KvK nr: 73551902

Contactformulier

Naar aanleiding van uw vraag of opmerking neemt Sieraad met een Boodschap telefonisch of per e-mail contact met u op. Vul uw gegevens hieronder zo volledig mogelijk in.