Klant aan het woord

Een tevreden klant, dat is voor Sieraad met een Boodschap erg belangrijk.

Een armband met een Christelijke boodschap die ook nog eens mooi oogt is natuurlijk fijn. Belangrijk is dat de armband prettig draagt. Dit is vaak een kwestie van uitproberen. Niet alleen de juiste maat is belangrijk, ook de aard van het materiaal en het gewicht van de armband is van belang. Juist omdat deze handgemaakte sieraden persoonlijk zijn en je ze altijd bij je draagt moet deze combinatie goed zijn om tot een tevreden klant te leiden.

Over een tevreden klant kan ik u natuurlijk van alles vertellen. Liever laat ik mijn klanten hierover aan het woord.

 

 

Klant met een Boodschap
[srizonfbalbum id=1]

39 gedachten over “Klant aan het woord

 1. Na heel veel jaren was ik weer op opwekking en ben ik samen met mijn ouders naar het concert in de grote tent gegaan. Daar werd het liedje “hou vol” van Kees Kraayenoord gezongen. Er ging tijdens dat lied zoveel door mij heen en het werd echt een heel bijzonder moment. Toen ik terug kwam van opwekking heb ik direct een armband met die tekst besteld.
  Deze armband herinnert mij nog steeds aan dat bijzondere moment en bemoedigt mij om vol te houden en door te gaan. Jouw armbanden zijn echt heel bijzonder! Het zijn niet zomaar bijbelteksten of liedteksten, maar voor velen is het een herinnering aan een moment (verdrietig of mooi) en dat maakt jouw sieraden zo bijzonder! Bedankt voor het maken van deze sieraden!

 2. Gisteren onze trouwtekst (uit Jesaja) ontvangen op een armband. Heel blij mee. Ziet er heel mooi uit. Bedankt!!

 3. Ik had een ketting besteld en deze als cadeautje naar een vriendin laten verzenden. Marieke beantwoord vragen snel en goed! Leuke artikelen!

 4. Ketting is super mooi geworden! Fijn dat het zo snel kon worden geregeld!

 5. Marieke dacht goed mee en de service en het resultaat zijn top! Bedankt 🙂

 6. Ik heb de ketting met de tekst: een leerkracht neemt een hand, opent een geest, raakt een hart en vormt de toekomst cadeau gegeven aan mijn zus, ze was er heel blij mee. Ze vond het een mooie spreuk om het schooljaar mee te starten.

 7. Bedankt Marieke, de ketting en hanger zijn prachtig (Hoop Geloof en Liefde)… en wat een snelle service!
  Dank je wel!

 8. De armband was van onze zoon voor zijn moeder haar verjaardag. Ze was er superblij mee.
  Goede levering en waar voor je geld.

 9. Super blij met de mooie armband en ketting.
  Ze zijn echt persoonlijk origineel en speciaal voor ons gemaakt. en niet duur!!!
  Super goed geholpen via mail contact en toen de keuze eenmaal was gemaakt waren ze er ook heel snel!

  sieraden van sieraad met een boodschap staan bij mij nu altijd op mij verlang lijstje!

 10. Bedankt voor de goede service en snelle reactie op de aanvraag en het leveren van de armbanden moeder/dochter.

 11. Ook ik vind de ketting prachtig, en een mooie boodschap, ik hoop dat ik er veel mensen over mag vertellen. En helemaal niet duur daar was ik ook blij mee

 12. Iemand heel erg blij kunnen maken met een prachtige ketting. Zeer snel geleverd en prachtig gemaakt.

 13. Mooie armband en snel.geleverd.
  Ga er zeker nog 1 bestellen

 14. Dag Marieke.

  Ik mocht een armband aan mijn vriendin geven.
  Ook die was er zo blij mee!
  Geloof, Hoop en Liefde.
  Dankjewel voor de vlotte levering.
  Weer prachtig door jou gemaakt.
  Vriendelijke gr Douwina.

 15. Wat mooie armbandjes
  Binnen een week prima service
  Vandaag op verjaardag aan gedaan
  Schoonzus vond ze erg bijzonder
  Ben er blij mee
  Gr Coby

 16. Hoi marieke,

  Ik heb vandaag de 2 kettingen met tekst ontvangen. 1 Geef ik cadeau aan mn dochter die de basisschool verlaat. Ze heeft de volgende tekst uitgekozen. ” walk by faith not by sight” een mooie boodschap om als middelbare scholier te dragen. Bedankt voor de snelle levering.

  gr marlies

 17. Helemaal blij met de leren wikkelarmband! Zelfs toen de maat niet goed bleek, was Marieke heel klantvriendelijk en snel in haar reactie. Top!

 18. Hallo Marieke, wat heb je een prachtige armband voor mij gemaakt!
  Ik heb hem meteen om gedaan en ben er super blij mee.
  Een mooie neutrale kleur, echt zo mooi!
  Geloof, Hoop en Liefde.
  Ik kom zeker wel weer een keer terug op jouw site.

  Vriendelijke groet, Douwina.

 19. Ben echt heel erg blij met mijn armband ” parel in Gods hand”
  Vind het een prachtig sieraad om mijn arm.
  Goede snelle levering .
  Heel erg bedankt!

 20. Ik ben erg blij met mijn ketting, Sta op en Schitter. Het was supersnel geregeld, bestellen en de tijd dat ik hem thuis kreeg, ook de prijs is leuk. Zeker ook om cadeau te geven.
  Dank je wel Marieke.

 21. Snel geleverd en supermooie, goed betaalbare ketting, waarvan ik zeker weet dat m’n vriendin hem prachtig zal vinden (verjaardagscadeautje).

 22. heel blij met de moeder dochterarmband kan niet wachten om het aan me moeder cadeau te doen binnenkort is ze jarig dan geef ik het ga ik zelf ook de armband dragen. goede en snelle service bedankt Marieke!
  groet leonie

 23. Blij ben ik met mijn wikkelarmband…bestelling is keurig verzorgd.!! Heel veel succes met je webshop!!

 24. Hoi Marieke,

  Gisteren heb ik de’leren wikkelarmband met een Boodschap’ cadeau gegeven aan mijn nichtje die belijdenis deed. Ze was heel enthousiast en vond vooral de tekst die er op stond heel gaaf!

  Ook de Geloof, Hoop & Liefde ‘regenboog-armband’ is mooi en een uniek geschenk.

  Graag wil ik je hartelijk bedanken voor de service die je verleent. Een goede communicatie en een snelle levertijd!

  G.Oosterhoff

 25. Ik ben erg blij met het armbandje met naam voor mijn vriendin die een tweeling heeft gekregen. Toepasselijk doopcadeau en origineel.
  Marieke, bedankt voor de goede en snelle service!!
  Bedankt, groetjes Susanne

 26. De armband vruchten van Israel is echt prachtig.
  De maat is perfect!
  Hartelijk dank voor de goede service

 27. Hartelijk dank voor de prachtige armband, de vruchten van Israel
  De maat is perfect en hij ziet er echt mooi uit.
  Wat mij betreft een aanrader.

 28. Beste Marieke

  Ik had een armband besteld met geloof hoop en liefde die is afgelopen week binnen gekomen wat een mooie armband is het geworden nogmaals erg bedankt en wat een snelle service binnen een paar dagen in huis.

  Groetjes Antoinette

 29. Een hele mooie armband van geloof.hoop en liefde. Ben ik heel blij mee. De ketting met tekst (trouwtekst van onze schoonzoon en dochter) is een cadeau voor onze dochter die binnenkort jarig is.
  Dankjewel Marieke!

  Groet,
  Jannette

 30. Erg blij met de armband: helemaal op basis van mijn wensen gemaakt en ook nog eens snel geleverd. Bedankt!

 31. Mijn zoon van 14 is geboren in Ethiopie. hij wilde een hanger van de omtrek van zijn land en achterop zijn Afrikaanse naam. In overlegis het precies geworden wat hij wilde. Hij vindt hem supermooi!

 32. Wow, mooie armband. Ziet er luxe uit.Snelle levering. Dank je wel.

 33. Ik krijg allemaal complimenten over mijn prachtige klemarmband voorzien van een in opdracht gegraveerd paisley patroon. One of a kind, wat het juist zo bijzonder maakt!

 34. Hoi Coby,

  Bedankt voor jouw leuke reactie. Ja, ik ben bezig met het maken van een serie kinderarmbanden. Ik heb er een aantal klaar, deze staan niet op de website. Ben je op zoek naar een specifieke kleur, ik kan je dan wellicht iets mailen. Ik hoor het wel. Groet, Marieke

 35. Hallo Marieke,

  Bedankt voor de armbanden, ze zijn erg mooi geworden. Mijn dochters vroegen al of je ze ook voor kinderen maakt!

 36. Hallo Marieke,
  Ik wil je via deze weg laten weten, dat ik enorm blij bent met de 2 armbanden die je voor me gemaakt hebt. Ik draag de armbanden regelmatig. Bedankt voor je creativiteit. Groetjes Judith

 37. Een hele mooie armband, gemaakt voor bij een jurkje, past precies en draagt fijn. Zeker de moeite waard om te bestellen. Goede service en snelle levering. Zal deze site ook zeker iedereen aanbevelen. Mooie site ook Marieke!

  Groetjes Jantien

 38. Ik ben erg blij met mijn ketting en bijpassende armband.Ook nog in mijn lievelingskleuren groen en blauw. Een aanrader!!!! Bedankt Marieke.
  Ook de klembanden zien er erg mooi uit al kan ik deze zelf niet zo goed verdragen. Prachtig. Vooral die met de zaadpluizen van de paardenbloem. Geja Akse.

 39. Ik ben superblij met mijn armband. In eerste instantie was hij een beetje te groot, maar dit werd snel opgelost.
  de armband is origineel en speciaal voor mij gemaakt. Dat maakt het zo uniek. De prijzen zijn goed betaalbaar, de levertijd is kort. Dus wanneer ik een keer op zoek ben naar een cadeautje, weet ik deze site zeker weer te vinden.
  Bedankt Marieke!!

  groetjes Marij

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.