Wie is Sieraad met een Boodschap

Wij zijn Henk-Jan & Marieke Kolman. Met veel plezier ontwerpen wij de armbanden, kettingen, ringen, oorbellen, sleutelhangers en horloges van Sieraad met een Boodschap. De meeste sieraden worden door ons zelf gemaakt en in elkaar gezet.

Wij willen de talenten die we hebben gekregen inzetten om het Evangelie via sieraden te verspreiden en daardoor zoveel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met de liefde van Jezus Christus. Het dragen van een Sieraad met een Boodschap kan een opening zijn van een goed gesprek, maar tevens een bemoediging of herinnering zijn.

De sieraden worden gemaakt van diverse materialen zoals leer, rvs en natuursteen. De tekst armbanden en hangers van Sieraad met een Boodschap zijn uniek door het gebruik van veel Nederlandse teksten en liederen. Veel armbanden worden op maat gemaakt waardoor deze voor u en een ander altijd persoonlijk zijn, maar ook hebben we armbanden met een verstelbare sluiting, waardoor de armband altijd past. Een deel van de armbanden van Sieraad met een Boodschap worden in elkaar gezet door de sieradengroep van Kunst Centrum Kijkoor.

Bent u op zoek naar een sieraad of ander geschenk voor een project, kerk, instelling of bedrijf, neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

De op de website afgebeelde kleuren kunnen variëren afhankelijk van de instelling van uw monitor of beeldscherm.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het informatieformulier of via een email.