Wie is Sieraad met een Boodschap

Mijn naam is Marieke Kolman, met veel plezier ontwerp en maak ik sinds 2015 de armbanden en kettingen van Sieraad met een Boodschap.

Mijn doel is om het Evangelie via sieraden te verspreiden en daardoor zoveel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met de liefde van Jezus Christus. Het dragen van een Sieraad met een Boodschap kan een mooie opening zijn van een goed gesprek waarin u kunt getuigen van de liefde van onze Heer.

De sieraden worden gemaakt van diverse materialen zoals leer, suède, aluminium, RVS, perspex, kralen etc. De tekst armbanden en hangers van Sieraad met een Boodschap zijn uniek door het gebruik van veelal Nederlandse teksten en liederen. De armbanden worden op maat gemaakt waardoor deze voor u en een ander altijd persoonlijk zijn. Een deel van de armbanden van Sieraad met een Boodschap worden in elkaar gezet door de sieradengroep van Kunst Centrum Kijkoor.logo-1 Bij de ontwerpen van Sieraad met een Boodschap staat veiligheid voorop. Daardoor wordt er bv. bij de kralen armbanden naast elastiek ook gecoat staaldraad gebruikt en worden losse ringetjes dicht gesoldeerd.

De op de website afgebeelde kleuren kunnen variëren afhankelijk van de instelling van uw monitor of beeldscherm.

Wilt u de sieraden van Sieraad met een Boodschap in het echt bekijken of geen verzendkosten betalen loop dan eens binnen bij één van de verkooppunten of bezoek een evenement waar Sieraad met een Boodschap wordt verkocht.

Op de website genoemde prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De verzendkosten voor Nederland en België bedragen € 2,25.

Na ontvangst van betaling, worden de bestelde sieraden, mits het materiaal voorradig is, gemiddeld binnen vijf werkdagen verstuurd.

Mocht er onverhoopt schade ontstaan aan de armband of ketting, neem dan contact op met Sieraad met een Boodschap. Dit kan door middel van een email naar marieke@sieraadmeteenboodschap.nl. De meeste sieraden van Sieraad met een Boodschap kunnen worden gerepareerd en vermaakt tegen geringe kosten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het informatieformulier of via een email.