Wie is Sieraad met een Boodschap

Wij zijn Henk-Jan & Marieke Kolman. Met veel plezier ontwerpen wij de armbanden, kettingen en horloges van Sieraad met een Boodschap en de gravures van Lederwaren met een Boodschap. De meeste sieraden worden door onszelf gemaakt en in elkaar gezet.

Wij willen de talenten die we hebben gekregen inzetten om het Evangelie via sieraden en lederwaren te verspreiden en daardoor zoveel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met de liefde van Jezus Christus. Het dragen van een Sieraad -of Lederwaren met een Boodschap kan een opening zijn van een goed gesprek, maar tevens een bemoediging of herinnering zijn.

De sieraden worden gemaakt van diverse materialen zoals leer, aluminium, RVS, natuursteen en kralen. De tekst armbanden en hangers van Sieraad met een Boodschap zijn uniek door het gebruik van veel Nederlandse teksten en liederen. De meeste armbanden worden op maat gemaakt waardoor deze voor u en een ander altijd persoonlijk zijn, maar ook hebben we armbanden met een verstelbare sluiting, waardoor de armband altijd past. Een deel van de armbanden van Sieraad met een Boodschap worden in elkaar gezet door de sieradengroep van Kunst Centrum Kijkoor.

Bent u op zoek naar een sieraad of ander geschenk voor een project, kerk, instelling of bedrijf, neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.

De op de website afgebeelde kleuren kunnen variëren afhankelijk van de instelling van uw monitor of beeldscherm.

Wilt u de sieraden van Sieraad met een Boodschap in het echt bekijken of geen verzendkosten betalen loop dan eens binnen bij één van de verkooppunten of bezoek een evenement waar Sieraad met een Boodschap wordt verkocht.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het informatieformulier of via een email.